Rentouttava hieronta thai hieronta hinta

rentouttava hieronta thai hieronta hinta

HINTA (€): Niska Intialainen päähieronta, 30min Rentouttava ja virkistävä hoito, jossa asiakkaan istuessa tuolilla, 3x 30min klassinen hieronta. Buddhalaisluostareissa syntynyt thai-hieronta yhdistää intialaisen ayervedan ja kiinalaisen Käsittely on voimakkaasti rentouttava ja voi näin ollen myös. Malmin thai-hieronta, Malmi Usein lähiöissä saa parempaa palvelua kuin keskustassa. Kävin toteamassa asian itse Malmin thai-hieronnassa. Paikka sijaitsee kivenheiton päässä kauppakeskus Malmin Novasta.

Videos

Niko Kivelä - Egyptiläinen Hieroja JUMBO KOTI THAI HIERONTA. Rentouttava hieronta- ALE Lauantaina. Oletko hyvän hieronnan tarpeessa? Teen ihanaa rentouttavaa öljyhierontaa. Buddhalaisluostareissa syntynyt thai-hieronta yhdistää intialaisen ayervedan ja kiinalaisen Käsittely on voimakkaasti rentouttava ja voi näin ollen myös. Tantrinen hieronta naisille, miehille, parit- Kesto: 1h 30 min/ Hinta €.

Rentouttava hieronta thai hieronta hinta -

Jalka on kehon kartta. Sekä tasapainottaa kehon ja mielen toimintoja. Perinteiseen thaihierontaan pohjautuva itämainen pää- ja kasvohieronta on sekä rauhoittava että energisoiva. Se on ehkä hieman syrjässä, mutta palvelu on sen arvoista. Intialainen päähieronta, 30min  Rentouttava ja virkistävä hoito, jossa asiakkaan istuessa tuolilla, hieroja käsittelee niska-hartiaseudun, olkavarret sekä pään ja kasvojen alueet. rentouttava hieronta thai hieronta hinta

0 thoughts on “Rentouttava hieronta thai hieronta hinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *